Сабота 19 Април 2014
search
топ вести
„Гаспром“ ќе ја зголеми цената на природниот гас за Украина

„Гаспром“ ќе ја зголеми цената на природниот гас за Украина

13:29 | 01.04.2014
Најголемиот руски производител на природен гас, компанијата „Гаспром“, денеска соопшти дека во вториот квартал ќе ја зголеми цената на гасот за Украина на 385,5 долари за 1.000 метри кубниRSS
twitter
facebook
коментари

АЦЕРОЛА

Алкалоид

Алкалоид


Ацерола природна витаминска Ц бомба


избрано од форумот

TELEKOM!!: Da ne e mnogu??? :lol:

Re: TELEKOM!!: Okolu 50 den...

TELEKOM!!: ZNAE NEKOJ NETO KOLKU KJE BIDE???...

Re: Македонски Телеком АД: Предлог одлуката за дивиденда е 75,01 денари бруто, а ќе се ...

Македонски Телеком АД: Мислам дека е актуелна дивидентата. Дали се знај за кога ...

Р'госано звоно: И Вашиот глас оди за ............?...

Re: Р'госано звоно: тоа што берзата тоне е една работа, ама има и друго, ете Зегин ...

Р'госано звоно: Како што Македонската Берза доделуваше награда Кристално ...

Re: Комерцијална Банка: Druze, matat toa brokerite, so akciive na nasava berza...

Re: Комерцијална Банка: *bati Berza i logika, vo Grcija pagaat akciite na grckite bankia a kaj nas obratno, STB ripna vcera, po vestite ...

индекси
7d 1m 3m 6m 1y max

BLSE
7d 1m 3m 6m 1y max
валути
EUR61.6842
USD44.5213
GBP74.8322
CHF50.6646
SEK6.7717
NOK7.4476
JPY0,43
DKK8.2616
CAD40.4407
AUD41.6167
економски показатели
Благајнички записи 3.25 0%
Ломбарден кредит 5.50 0%
СКИБОР 3 M 5.54 0%

TopMKD - Ранг листа на македонски веб сајтови